eh makelaardij

4 tips voor een thuis-wellness

Geplaatst op

Een dagje naar de spa gaat vaak helaas niet elke dag. Het kost niet alleen veel tijd, maar ook ben je aardig wat geld kwijt. De oplossing is vrij simpel, breng de spa gewoon naar je huis! Het creëren van een wellness kan zowel met een beperkt budget als met duurdere mogelijkheden. Zo kun je prima in bad gaan met wat geurkaarsjes aan en een tijdschriftje erbij. Maar je kunt het, als het budget het toelaat, wat uitgebreider aanpakken. Hieronder vind je onze tips.

Een sauna

Heb je nog een kleine ruimte over in huis of een plekje in de badkamer en houd je van sauna’s? Haal dan een sauna in huis. Je hebt de keuze uit vele soorten modellen en typen sauna’s. Heb je nu niet genoeg plek in huis, maar wel nog in je tuin? Laat dan een buitensauna plaatsen! Zo bespaar je binnen weer veel ruimte. Een sauna kopen? Neem dan is een kijkje op Ambiance-wellness.nl. De sauna wordt volledig op maat gemaakt. 

Een jacuzzi of hottub

Een jacuzzi of hottub is heerlijk om te ontspannen. Het handigste is om deze in de achtertuin te zetten. Hoe romantisch is het om met je lover als het buiten koud is heerlijk in de warme jacuzzi of hottub te zitten? Neem een lekkere borrelplank en wat bubbels mee en de pret kan niet op. 

Een infrarood douche 

Ook voor de douche in de badkamer zijn er vele opties. Zo is het mogelijk een infrarood douche te nemen. Zo kun je je spieren direct laten ontspannen door de warmte van het infrarood licht. Heerlijk! Toch?

Extra zachte handdoeken

Bij een spa dagje horen ook mega zachte handdoeken. Handdoeken zijn toch wel echt onmisbaar in de badkamer en voor het ultieme ontspannende gevoel moeten ze zacht zijn! Investeer daarom in een paar goede handdoeken, dat droogt toch wel weer even anders af dan van die schurende handdoeken. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij eh-makelaardij.nl nemen we je mee langs tal van interessante zaken omtrent vastgoed.

Contactgegevens

Via info @ eh-makelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden