eh makelaardij

Besparen door zelf meubels te maken

Geplaatst op

Veel mensen hebben het internet al ontdekt als bron voor informatie om zelf goedkope meubels te maken. Je kunt het heel eenvoudig doen door te gaan voor een industriële stijl. Meubels zijn in deze stijl erg eenvoudig en robuust zodat je niet veel werk hebt om ze te realiseren. We nemen in deze blog een aantal tips met je door hoe jij gemakkelijk zelf industriele meubels kunt maken. Laat je inspireren door deze tips en lees ook onze andere blogs nog even door. Veel succes! 

Industriële meubels 

We houden massaal van de industriële stijl omdat dit een zeer eenvoudige en robuuste stijl is en omdat hij ook een beetje vreemd voelt, want hij heeft eigenlijk de esthetiek van fabrieken, die we in onze woningen gehaald hebben. Industriële meubels kun je gemakkelijk maken met steigerbuizen en steigerhout. Op internet kun je allerlei bouwplannen vinden waarmee je dit gemakkelijk kunt realiseren. Steigerbuizen en de koppelingen zijn op internet verkrijgbaar bijvoorbeeld bij www.buiskoppelen.nl.

Ideeën opdoen 

Het leuke van de industriële stijl is dat je overal ideeën op kunt doen. Dergelijke industriële objecten voor de sfeer kun je overal vinden. Denk daarbij aan brocantes, rommelmarkten en uitverkoop van het inventaris van een fabriek. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het kan wel in huis staan als decoratief industrieel sfeerobject. We hebben zelfs al een eens lampen van straatlantaarns bij iemand in huis zien hangen. Ook oude scheepslampen doen het goed. Wanneer je er zelf niet helemaal uitkomt, dan is het mogelijk om je te laten inspireren door een interieurarchitect die ervoor zorgt dat je woning helemaal op een professionele wijze ingericht wordt. Op deze manier wordt het makkelijker om jouw ideale concept concreet vorm te geven. Blijf onze blogs volgen en doe er je voordeel mee. We blijven je inspireren.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij eh-makelaardij.nl nemen we je mee langs tal van interessante zaken omtrent vastgoed.

Contactgegevens

Via info @ eh-makelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden