eh makelaardij

De 3 beste tegelmerken voor je nieuwe badkamer

Geplaatst op

Als je een nieuwe woning hebt gekocht of er eentje op het oog hebt, dan bestaat er de kans dat je graag wat dingen zou willen aanpassen aan bijvoorbeeld je toilet of je badkamer. Een van de meest populaire keuzes om je badkamer of toilet weer helemaal in een nieuw jasje te krijgen is om de ruimte opnieuw te (laten) betegelen. Dit kan je laten doen bij verschillende professionals uit heel Nederland. Maar net zoals in het restaurantwezen geldt ook hier dat je altijd moet werken met de beste ingrediënten. In dit geval gaat het om de beste en de mooiste tegels! In deze blog delen we daarom een aantal zeer bekende en ook erg goed aangeschreven tegelmerken voor je nieuwe badkamer of toilet.

Porcelanosa

Porcelanosa is misschien het meest bekende merk voor tegels. Porcelanosa is een tegelmerk uit Spanje en maakt haar tegels veelal van gerecycled materiaal. Zo´n 95% van alle materialen die gebruikt worden in het eigen productieproces, worden hergebruikt om nieuwe tegels van te maken. Dat betekent echter niet dat het aanbod van Porcelanosa beperkt is. Ze hebben prachtige tegels van natuursteen, leisteen, glas mozaiek, keramisch hout of keramisch mozaïek.

Casa Dolce Casa

De tegels van het merk Casa Dolce Casa geven een prachtige en uitstekende verhouding tussen kleuren in je woning. Casa Dolce Casa vindt haar oorsprong in Italië en is, net zoals we vaker van Italiaanse merken verwachten, uiterst chique en stijlvol. Je kunt de verschillende tegels van Casa Dolce Casa combineren met mozaïeken. Hierdoor creëer je al snel een uitstraling die uiterst mediterraans oogt. 

Lea Ceramiche

Lea Ceramiche (spreek uit als tsje-ra-mie-ke) is een erg bekende fabrikant van tegels afkomstig uit Italië. Ze hebben een groot en uitgebreid aanbod aan verschillende badkamer- en toilettegels in allerlei formaten- waaronder ook de XXL-formaat tegels. Bovendien is Lea Ceramiche ook bekend geworden door hun 3 millimeter tegel. Deze tegels zijn zo dun dat je ze zonder probleem kunt (laten) leggen bovenop de reeds gelegde tegelvloer. Dat scheelt weer erg veel sloopwerk!

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij eh-makelaardij.nl nemen we je mee langs tal van interessante zaken omtrent vastgoed.

Contactgegevens

Via info @ eh-makelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden