eh makelaardij

De meest handige aankopen voor je nieuwe woning

Geplaatst op

Wanneer je gaat verhuizen is het ook een goed moment om je inboedel te herzien. Zit je ineens met veel meer woonruimte? Je hebt vast uitgebreid nagedacht over het invullen van de extra ruimtes. Ga je juist naar minder leefruimte? We delen graag met je wat handige aankopen zijn voor je nieuwe woning. Dit maakt het woongemak net wat beter en hierdoor zul je al snel thuis voelen! Ontdek onze woontips en doe er je voordeel mee.

Biedt gemak voor logees

Er is veel meubilair ontworpen dat speciaal gericht is op extra woongenot. Dit biedt veel oplossingen wanneer je met een extra grote ruimte of juist een kleinere ruimte te maken krijgt. Ga je ook een slaapbank kopen? Een superkeuze aangezien je hiermee 2 meubels in 1 hebt. Overdag een handige bank om op te relaxen met vrienden en familie en in de nacht een extra slaapplek voor logees. Superhandig als je juist geld wilt besparen of beschikt over een kleine leefruimte.

Meer handige meubels

Naast de slaapbank zijn er nog talloze andere meubels die slim ontworpen zijn. Er zijn meer 2 in 1 meubels te noemen. Denk aan een uitklapbare stoel of tafel. Een stoel dat functioneert als een 1 persoons bed of een tafel dat uitschuif-/ uitklapbaar is van een 4 tot een 6 of 8 persoons eettafel. Daarnaast heb je ook meubilair dat je handig aan elkaar kunt klikken. Zo kun je van een zithoek met een bank en 2 stoelen snel transformeren naar 1 grote U-bank. Ontdek deze handigheid voor jezelf door transformeerbare meubels aan te schaffen.

Vervang kasten met handige opbergruimtes

Kasten zijn handige meubels, maar vaak ook overbodig! We worden steeds slimmer in het ontwerpen van meubilair in huis. Hierdoor gebruiken we ruimtes steeds efficiënter. Dit geldt ook voor het gebruiken van veel onnodige ruimtes. Zoals de ruimtes onder een trap. Zo zijn er veel meer voorbeelden te benoemen waar ruimtes gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld opberglades. Hierdoor hoef je niet meer die grote opbergkasten aan te schaffen die veel ruimtes innemen in je nieuwe woning. Doe er je voordeel mee door deze handige meubels in huis te halen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij eh-makelaardij.nl nemen we je mee langs tal van interessante zaken omtrent vastgoed.

Contactgegevens

Via info @ eh-makelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden