eh makelaardij

Dit zijn de redenen om te kiezen voor een gietvloer in jouw huis!

Geplaatst op

De meeste mensen vervangen de vloeren van hun huis eigenlijk alleen bij de aankoop hiervan. Is dit bij jou ook het geval, dan willen we je graag allereerst feliciteren met deze mooie nieuwe fase in je leven. Het is niet gek wanneer je, naast de reeds gemaakte kosten en moeite, overweegt om juist nu een (nieuwe) vloer in het huis te (laten) leggen. Je kunt dit namelijk veel beter doen wanneer het huis nog leeg is en wanneer je nog een andere, al dan niet tijdelijke, verblijfplaats hebt, dan wanneer je dit doet wanneer de verhuizing en de intrek al helemaal is afgerond! Weet je alleen nog niet zeker welke vloer je moet kiezen? In deze blog delen we met je wat de beste redenen zijn om te kiezen voor een gietvloer in jouw huis!

Weinig onderhoud

Hoewel stofzuigen bij elke huishoudelijke routine hoort, is het bij een gietvloer wel een stukje eenvoudiger dan bijvoorbeeld bij een natuurstenen vloer. Een vloer van natuursteen heeft namelijk allemaal kleine naadjes en de tegels zelf zijn vaak genoeg ook niet egaal. Op die plekken blijft er dikwijls veel vuil achter waar je maar moeilijk bij komt. Bij een gietvloer heb je dit probleem niet en ben je dus minder tijd kwijt aan het schoonhouden van je vloer!

Past altijd bij je interieur

Een van de andere voordelen van een gietvloer, is dat deze eigenlijk altijd goed te combineren is met de stijl en de kleuren die je elders in het huis gebruikt. Een gietvloer is qua textuur namelijk vrij neutraal en daardoor zal deze niet erg veel de aandacht trekken. Qua kleuren kun je ook eigenlijk de plank niet misslaan omdat een gietvloer verkrijgbaar is in allerlei kleuren en dus ook een kleur die past bij jouw interieur.

Milieuvriendelijk

Vloerisolatie en vloerverwarming zijn belangrijke manieren om ervoor te kunnen zorgen dat je het milieu en je bankrekening minder belast. Vloerisolatie en vloerverwarming zijn erg eenvoudig te combineren met een gietvloer. Dat geldt voor andere vloeren een stuk minder. Sommige vloeren kunnen op termijn lelijker worden hierdoor of zijn minder effectief. Ook daarom is een gietvloer een ideale keuze.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij eh-makelaardij.nl nemen we je mee langs tal van interessante zaken omtrent vastgoed.

Contactgegevens

Via info @ eh-makelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden