eh makelaardij

Droomhuis vinden met een professionele makelaar

Geplaatst op

Een krappe huizenmarkt is een uitdaging als je op zoek bent naar een koopwoning. Het komt voor dat het huis dat je op het oog hebt al verkocht is voordat je het hebt kunnen bezichtigingen. Daarbij komt dat, als je een bod kunt uitbrengen, je zeker wilt weten dat je waar voor je geld krijgt. Voor een makelaar als Tysma is dit bekend terrein. Hij is volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen op de huizenmarkt en geeft je deskundig advies. En dat vergroot de kans dat je je droomhuis werkelijk kunt kopen.

 

De woning die past bij je budget

 

Iedereen heeft wensen als het om de ideale woning gaat. Maar het moet natuurlijk wel financieel haalbaar zijn om een huis of appartement te kopen. Als je nog niet precies weet welk budget je tot je beschikking hebt, dus voor welk bedrag je de woning met een hypotheek kunt financieren, kun je daarvoor ook bij Tysma Makelaars terecht. Een erkend hypotheekadviseur berekent vrijblijvend je bestedingsruimte zodat je met die gegevens gericht een woning zoekt.

 

Volledige begeleiding bij verkoop van je huis

 

Het kopen van een huis is een grote beslissing, maar dat geldt net zo goed voor het verkopen van je huidige woning. Je wilt zeker weten dat je een goede vraagprijs hebt, maar andere zaken spelen eveneens een rol. Denk aan het onderhandelen met de kopers over de opleverdatum en de uiteindelijke verkoopprijs. Daarnaast wil je in een concurrerende markt je huis natuurlijk zo aantrekkelijk mogelijk presenteren. Ook daarbij is Tysma Makelaars je van dienst. 

 

Een blik op de technische en juridische aspecten

 

Komt er veel op je af bij het kopen of verkopen van je huis? Je makelaar is er om je op alle gebieden te begeleiden. Er wordt bijvoorbeeld naar het bestemmingsplan gekeken van het huis dat je aanspreekt. Zo kom je over een paar jaar niet voor verrassingen te staan, doordat je mooie uitzicht wordt geblokkeerd door een hoog kantoorpand. Een bodemonderzoek en het achterhalen van informatie over erfdienstbaarheid valt eveneens onder de service van Tysma Makelaars. 

 

De voordelen van een eigen makelaar

 

Tysma Makelaars weet alles van de huizenmarkt in Deventer en omgeving en dus ook precies in welk deel van de stad of omliggende dorpen naar je nieuwe woning gezocht kan worden. Een uitgebreid en compleet woningaanbod staat daarbij dan ook tot je beschikking. Je hebt een vast aanspreekpunt die je tijdens het hele traject begeleidt, zowel bij aankoop als bij verkoop van je woning. 

 

En dat is niet het enige, want behalve voor bemiddeling van aan- en verkoop kun je ook voor een taxatie en hypotheekadvies terecht. En als je achteraf vragen hebt, dan is het geen enkel probleem om deze stellen, ook als de overdracht al rond is.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij eh-makelaardij.nl nemen we je mee langs tal van interessante zaken omtrent vastgoed.

Contactgegevens

Via info @ eh-makelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden