eh makelaardij

Geld verdienen met goede isolatie in huis

Geplaatst op

Hoeveel mensen wonen in oude woningen, deze hebben niet altijd goede isolatie. Het is erg jammer om te zien hoeveel energie verspild wordt door slechte isolatie. We willen dan ook graag een aantal tips met je doornemen hoe jij je woning beter kunt isoleren en daardoor geld kunt verdienen. Het voordeel daarbij is ook nog een keer dat je het milieu ontziet. Ecologisch wonen lijkt dan goedkoper wonen te zijn. In deze blog gaan we je vertellen hoe dit werkt. 

Muurisolatie 

Veel woningen die lang geleden gebouwd zijn, hebben geen of zeer slechte muurisolatie. In sommige gevallen is er zelfs nog stro gebruikt om de isolatie te realiseren. Dit is natuurlijk een methode van zeer lang geleden en de technieken zijn door de jaren heen verbeterd. 

Je kunt een bedrijf in de arm nemen dat zorgt dat de muurisolatie helemaal op orde komt. Bij https://www.koston.nl/spouwmuurisolatie.html weten ze precies hoe je muurisolatie binnen no time op orde kan zijn. 

Door je muren goed te isoleren zal warmte niet snel verdwijnen en hoeft de energierekening aan het einde van de maand niet zo astronomisch hoogte zijn. Zo wordt het wel erg gemakkelijk om geld te verdienen.

Dubbel glas 

De laatste jaren is meer bewustwording ontstaan als het gaat over de voordelen van dubbelglas. Er zijn ook opties om bijvoorbeeld driedubbel glas te nemen. In vele gevallen kun je zelf subsidie krijgen voor isolerende maatregelen, daar valt deze glassoort ook onder. We noemen het ook wel eens isolatieglas. Het hele idee hiervan is, dat warmte niet door de ruiten naar buiten verdwijnt. Ook het omgekeerde is waar, kou en warmte kunnen niet binnenkomen. 

Vraag even na bij je gemeente wat de verschillende mogelijkheden zijn om te subsidie te krijgen voor isolerende maatregelen. Het kan ook zijn dat muurisolatie hier ook onder valt. Er zijn trouwens nog meer dingen die je kunt isoleren, bijvoorbeeld het plafond en de vloer. Een expert op dit gebied weet er alles van, dus laat je informeren.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij eh-makelaardij.nl nemen we je mee langs tal van interessante zaken omtrent vastgoed.

Contactgegevens

Via info @ eh-makelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden