eh makelaardij

Help het milieu, laat je glas herstellen

Geplaatst op

Op tijd je ramen laten herstellen is erg belangrijk. Bij https://gsfglasherstel.nl/ kun je je hier heel goed mee helpen.Wij gaan in deze tekst aan je vertellen waarom het slim is om snel ramen te laten herstellen. Je zult zien dat je hier behoorlijk van kunnen profiteren en stap in de goede richting kan doen als het gaat over het verkleinen van je ecologische voetafdruk. Kijk snel met ons mee en doe je voordeel met onze tips.

Wat gebeurt er als je ramen niet op tijd laat herstellen?

Wanneer jij je ramen niet op tijd laat repareren, dan is het mogelijk dat je veel geld verspilt aan de energierekening. De meeste mensen laten hun ramen wel repareren, maar daar kan toch wel een aanzienlijke tijd overheen gaan. Zorg ervoor dat die zo kort mogelijk is. Bij bedrijven kan het nog langer duren dan bij particulieren. Grote bedrijfspanden kunnen hoge raampartijen hebben. Wanneer die vervangen moeten worden, is het erg slim om dit door een bedrijf te laten doen. Waarom? De reden is heel eenvoudig: je moet niet willen dat je op een dak moet klimmen om het zelf te doen. Een expert kan heel eenvoudig de nodige beveiligingsmaatregelen inzetten om de klus veilig te doen. 

Milieuaspecten

Een andere noodzaak voor een snelle reparatie van glas in je pand is het milieuaspect. Wanneer de woning niet goed isoleert (wat het geval is wanneer een raam kapot is) dan ontsnapt er warmte of koelte. Een verwarming of koeling moet dan harder werken om de temperatuur binnen op peil te houden. Om de ecologische voetafdruk klein te houden, is het belangrijk dat het glaswerk herstelt wordt. Dat scheelt ook aanzienlijk als het gaat over de energierekening aan het einde van de maand. 

Andere zaken die belangrijk zijn: muurisolatie (ook wel spouwmuurisolatie genoemd, sommige oude woningen hebben dit niet.) en dubbelglas (dat dus heel moet zijn). Ook is het mogelijk dat een vloer- en plafondisolatie krijgen zodat daar ook geen warmte door weg kan stromen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij eh-makelaardij.nl nemen we je mee langs tal van interessante zaken omtrent vastgoed.

Contactgegevens

Via info @ eh-makelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden