eh makelaardij

Het opknappen van de tuin

Geplaatst op

Heb je met behulp van een makelaar jouw droomwoning gevonden, maar heeft de tuin nog wel wat werking nodig? Dan is het goed om te weten dat we verschillende tips hebben om je tuin relatief goedkoop een andere uitstraling te geven. Een van de beste tips om de uitstraling snel te veranderen, is door getrommelde stenen te gebruiken. Getrommelde stenen lijken veel op gebakken klinkers, maar zijn goedkoper. Je zou denken dat getrommelde stenen dan ook meer nadelen hebben, maar het tegendeel is waar. Getrommelde stenen worden niet snel vies en hebben dus ook weinig onderhoud nodig. Als het een keer regent, dan zijn de stenen ook zo weer droog. Bovendien zijn de stenen ook niet moeilijk om aan te leggen.

Getrommelde stenen zijn dus een gouden tip, maar zijn er ook andere manieren om je tuin op te knappen? Jazeker, hieronder lees je nog enkele goede tips!

Een gazon van kunstgras staat ook erg mooi!

Nog een goede manier om je tuin een compleet andere uitstraling te geven, is door een gazon van kunstgras aan te leggen. Dit kan erg mooi staan in combinatie met getrommelde stenen. Een gazon van kunstgras is eveneens onderhoudsarm. Veel mensen vinden het mooi om gras in de tuin te hebben, maar hebben geen zin om het gazon regelmatig te maaien. Dan is kunstgras de ideale oplossing. Nog een voordeel is dat je kunstgras niet hoeft te bewateren. Daarnaast blijft kunstgras altijd mooi groen. Je hoeft dus niet bang te zijn voor dorre plekken of gaten in het gras.

Mooie planten om de tuin helemaal af te maken

Om de tuin helemaal af te maken kun je ook nog een aantal bloembakken kopen en hier mooie planten in plaatsen. Ga in dat geval wel goed na welke planten je wilt en hoeveel onderhoud ze nodig hebben. Wil je dat je tuin ook in de winter mooi groen blijft? Dan is het belangrijk om voor winterharde planten te kiezen. Er zijn ook planten die je ‘s winters binnen kunt zetten, om ze in de zomer weer naar buiten te verplaatsen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij eh-makelaardij.nl nemen we je mee langs tal van interessante zaken omtrent vastgoed.

Contactgegevens

Via info @ eh-makelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden