eh makelaardij

Hoe kies je de juiste keuken voor in jouw huis?

Geplaatst op

Keukens, je hebt ze in veel verschillende soorten stijlen en kleuren daarnaast is het aanbod overweldigend. De perfecte keuken voor in jouw huis moet functioneel zijn en voldoen aan je wensen, of je nou echt een luxe woonkeuken wilt of een efficiënte plek om te koken. Tegenwoordig is de keuken voor steeds meer mensen echt een plek waar familie en vrienden samenkomen, dus een extra beetje aandacht besteden aan het kiezen van de juiste keuken is geen overbodige luxe. We delen graag wat tips.

Vragen aan jezelf

Voordat je echt naar keukens gaat kijken in een magazine of in de showroom van bijvoorbeeld keukens ede vraag jezelf dan een aantal dingen af:

  1. Hebben we ruimte voor een grote keuken tafel?
  2. Komen er vaak gasten langs?
  3. Hoeveel kastjes en opslagruimtes hebben we nodig?
  4. Wat voor soort fornuis wil je of heb je nodig? 
  5. Willen we een losse vrijstaande koelkast of een inbouw koelkast?
  6. Willen we ingebouwde ovens, koffiezetaparaat, vaatwasser etc?

Door bovenstaande te beantwoorden weet je al veel beter in welke richting je zoekt en maak je het makkelijk om naar de keukens te gaan kijken. 

Tip 1: match je keuken bijvoorbeeld met de buitenkant van je huis

Als je echt niet weet in wat voor stijl je je keuken wilt hebben let dan eens op de bouwstijl van je huis. Mocht je de stijl echt niet willen ‘overnemen’ zorg er dan met subtiele accessoires of meubelstukken voor dat de stijl van buiten naar binnen is gebracht. Dit ziet er helemaal gestyled uit als je vanaf buiten door het keukenraam kijkt. 

Tip 2: Denk aan het apparatuur

Denk er zeker aan welke inbouwapparaten je nodig hebt en in welke stijl of kleur je deze kiest. Dan kun je er rekening mee houden bij het uitzoeken van je keuken. Vrijstaande koelkasten kun je bijvoorbeeld kiezen met chroom, steel, wit en zwart.  

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij eh-makelaardij.nl nemen we je mee langs tal van interessante zaken omtrent vastgoed.

Contactgegevens

Via info @ eh-makelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden