eh makelaardij

Je huis in Friesland opknappen voor 2021

Geplaatst op

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om je huis in Friesland op de knappen voor 2021. In deze blog willen we een aantal tips geven hoe jij je woning snel leuker kunt maken en er meerwaarde aan toe kan voegen. Lees snel verder en ontdek de tips waarmee de make-over van je woning een stuk gemakkelijker gaat worden. 

Een nieuwe vloer

Om te beginnen is het heel fijn om een nieuwe vloer neer te kunnen leggen. Dat is een van de manieren waarop je goed begint met de make-over voor 2021. We zijn zelf nogal fan van de tegelvloer, ook de gietvloer staat hoog op ons lijstje. Deze vloeren komen in verschillende variaties, zo rijk dat er altijd wel eentje past bij het woonidee dat je in je hoofd hebt. Er zijn houtlook tegels, keramisch parket of de schitterende betonlook gietvloer. Welk design je ook zoekt, de experts kunnen je zeker adviseren hierover. 

Kamers opknappen 

Er zijn een aantal kamers die je zeker zou moeten opknappen als die eraan toe zijn. We denken aan de bad- en woonkamer. Ook de slaapkamers zijn erg geliefd als het gaat om opknappen. Een keuken of badkamer opknappen heeft al snel een waardetoevoegend effect voor wat betreft de waarde van je woning. Daarnaast voegt dit ook veel woonwaarde toe, dus in hoeverre je fijn woont in je woning; je woongenot.

Waterontharder installeren 

Het is erg fijn als de koffiezetapparaten, vaatwasser en wasmachine in een goede staat blijven en zo min mogelijk energie gebruiken. Wanneer kalkaanslag in de apparaten gaat zitten, zullen ze meer energie gebruiken en je energierekening zal oplopen. Daarbij gaan ze ook nog eens slechter presteren en eerder stuk. Dit is allemaal te voorkomen door een waterontharder te installeren. Dit is een klein kastje op de hoofdaansluiting voor het water dat ervoor zorgt dat kalk in het water blijft zitten; het zet zich op deze manier niet af in de verschillende leidingen.

Het project zo goed mogelijk realiseren

Wanneer je zelf geen klusser bent, is het misschien goed om de verschillende werkzaamheden, of een gedeelte de hiervan, uit te besteden aan een expert. Denk bijvoorbeeld aan aannemer Friesland, zij kunnen je woning helemaal aanpassen zoals je het zelf wilt. Je bent op deze manier een stuk zekerder van de excellente resultaten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij eh-makelaardij.nl nemen we je mee langs tal van interessante zaken omtrent vastgoed.

Contactgegevens

Via info @ eh-makelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden