eh makelaardij

Kostenbesparende tips bij een verhuizing

Geplaatst op

Na het kopen van een woning kan de verhuizing beginnen! Een verhuizing is een hele onderneming om uit te voeren. Daarnaast moet je nadenken over een verhuisbudget. De kosten kunnen aardig oplopen als je nog allerlei verhuisspullen moet aanschaffen. En ben je in staat om alles zelf naar de nieuwe bestemming te brengen? Let dus goed op bij het kopen van een woning dat je ook een budget overhoudt voor de verhuizing. Voordat de kostenlijst oneindig gaat worden willen we je graag helpen met de volgende kost besparende tips bij een verhuizing. 

Inboedel sorteren

Start met het inventariseren wat je allemaal mee wilt nemen. Plan het inpakken dus op het laatste moment, maar begin al vrij vroeg met inpakken. Tijdens het inpakken zul je veel dingen waarvan je denkt: ohja, dat heb ik ook nog! Door alvast te starten met inpakken kun je alvast gaan inventariseren wat je wel en niet mee wilt nemen. Begin alvast met spullen weg te gooien. Hoe meer je weggooit hoe minder je straks mee hoeft te nemen. Een kleinere inboedel is goedkoper om te vervoeren. Vervolgens hoef je ook minder verhuisspullen in te slaan. Let bij het inslaan wel goed op de spullen die je nodig hebt. Zorg wel dat je voldoende inslaat. Een zo goedkoop mogelijke verhuizing is niet altijd het meeste wenselijke. Er is namelijk niks vervelender dan een verhuisdoos te kort komen!

Verhuishulp 

Zodra je weet wat je moet verhuizen kun je gaan nadenken hoe je dit van punt A naar B gaat verplaatsen. Dit is meestal te veel werk voor 1 persoon. Je hebt dus hulp nodig en het is tijd om je familie en vrienden lief aan te kijken. Je wilt ook niet te veel personen laten meehelpen. Veel hulp is handig, maar te veel hulp zorgt ervoor dat alles onoverzichtelijk wordt en dat je alleen maar bezig bent om aanwijzingen te geven. Wanneer er veel fysiek zware of andere complexe spullen vervoert moet worden is het aan te raden om een verhuisteam in te schakelen. Dit hoeft niet eens duur te zijn. Zo kun je bij de meeste verhuizers al een offerte op maat laten maken, waarmee je de verhuizing opsplits. Ga je bijvoorbeeld verhuizen naar den Bosch? Schakel de ervaren verhuizers in van Verhuizen Doen We Samen! Zo verhuis jij de makkelijke spullen en laat je het zware tilwerk doen door het verhuisteam.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij eh-makelaardij.nl nemen we je mee langs tal van interessante zaken omtrent vastgoed.

Contactgegevens

Via info @ eh-makelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden