eh makelaardij

Leuke ideeën voor je nieuwe badkamer

Geplaatst op

Heb je een nieuwe woning gekocht of heb je er al eentje op het oog? Dan zullen er ongetwijfeld een aantal dingen zijn die je graag zou willen veranderen. Meestal geven mensen hun nieuwe woning vaak een nieuw likje verf of doen ze iets met de vloer. Maar een van de dingen die in een nieuwe woning meestal voorrang krijgen, is het aanpassen van het sanitair wanneer dit echt opnieuw gedaan moet worden. In dit blog nemen we in het bijzonder de badkamer in acht. De badkamer is een ruimte die je (als het goed is) elke dag meermaals bezoekt. Het is de plek in het huis waar je aandacht besteedt aan je persoonlijke hygiëne en persoonlijk verzorging. Des te belangrijker dat je je in deze ruimte schoon en fris voelt. Lees daarom hier een paar mooie tips voor het verbeteren en vernieuwen van je badkamer.

Kies voor nieuwe tegels

Hoewel tegels vaak een langere tijd goed blijven en dus eigenlijk nooit hoeven te worden vervangen, kan het toch erg prettig zijn om je badkamer helemaal in een eigen stijl te krijgen. Het betekent dus ook dat veel badkamers dus ook een enigszins gedateerde uitstraling hebben. Denk bijvoorbeeld aan spierwitte tegels die nagenoeg na elke douchebeurt een goede schoonmaak nodig hebben. Dit is niet meer van deze tijd en daarom willen mensen graag een mooie en nieuwe tegelvloer en tegelwand in hun badkamer. Een van de laatste trends op het gebied van badkamertegels zijn zogenaamde houtlook tegels. Ben je op zoek naar een goede aanbieder van houtlook tegels voor in de nieuwe badkamer? Kijk dan op de website van vloerenmantegels.nl.

Kies voor een douchecabine

Het zal je verbazen hoeveel badkamers nog steeds een douchegordijn hebben. Dit is natuurlijk een van de meest goedkope manieren om ervoor te zorgen dat je niet tijdens het douchen de gehele badkamer kletsnat weet te krijgen. Toch is er altijd een zekere uitstraling die gepaard gaat bij een douchegordijn dat het niet helemaal hygiënisch aanvoelt. Zeker wanneer je je huis deelt met je partner, je kind(eren) of je ouder(s), dan kan het douchegordijn nog wat zeepresten overhouden wanneer jij aan de beurt bent om onder de douche te springen. Natuurlijk blijf je dit soort zaken altijd wel een beetje houden wanneer je samenwoont met anderen, maar het douchegordijn springt het meeste in het oog. Dit wordt namelijk niet elke elke dag netjes schoongemaakt zoals bijvoorbeeld het toilet of de douchekraan. Daarom adviseren we je van harte om een douchecabine aan te schaffen voor je nieuwe badkamer.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij eh-makelaardij.nl nemen we je mee langs tal van interessante zaken omtrent vastgoed.

Contactgegevens

Via info @ eh-makelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden