eh makelaardij

Maak je tuin af met een sierhek

Geplaatst op

Wanneer je een mooie tuin hebt, dan wil je deze ook graag zo houden. Dan helpt een hek heel erg mee. Zo blijven ongewenste dieren uit je tuin. Het leukste is om een sierhek te plaatsen waardoor het er ook nog eens heel mooi uitziet. In deze blog geven we je een aantal tips hiervoor.

Sierhek

Het beste is om een sierhek te laten plaatsen door een Hekwerk bedrijf. Dan zijn de resultaten extra mooi. Een hek op betonpalen in goede aarde plaatsen, kan een behoorlijk werkje zijn, dit besteed je dan liever uit. Er zijn heel veel stijlen waaruit je kunt kiezen. Populair is de industriële stijl, maar ook de meer klassieke hekstijlen zijn erg mooi.

Functie hek

De functie van een hek heeft twee kanten. Aan de ene kant is het de bedoeling dat het hekwerk ongewenste gasten, mens of dier, uit je tuin houdt. Daarnaast heeft een hekwerk een sierfunctie. De tuin ziet er gewoon een stuk mooier uit met een goed verzorgd hekwerk er omheen.

Soorten hekken

Wil je een hekwerk plaatsen? Dan zijn er een aantal opties. Je kunt gaan voor: een hekwerk van staaldraad, hout, beton, hardhout, pallets of natuurlijke erfafscheiding gemaakt van coniferen. Waar je ook voor kiest, zorgt ervoor dat de afscheiding goed stevig is en naast de functionele ook een decoratieve functie heeft. Met een gedegen erfafscheiding laat je zien welk stuk land van jou is, plus je rondt het geheel, de tuin dus, mooi af. We wensen je veel plezier met je nieuwe hekwerk, besteed zo nodig de opdracht uit aan een hekwerkbedrijf met veel ervaring, zo kun je genieten van je nieuwe tuin met een schitterend hekwerk. Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van interessante nieuwtjes als het gaat om wonen, design en tuinieren.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij eh-makelaardij.nl nemen we je mee langs tal van interessante zaken omtrent vastgoed.

Contactgegevens

Via info @ eh-makelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden