eh makelaardij

Sneller je huis verkopen in Eindhoven

Geplaatst op

Er zijn een aantal beproefde manieren hoe je een woning sneller kunt verkopen. Alle makelaars zijn hiervan op de hoogte. In deze blog willen wij jou ook graag hiervan op de hoogte brengen, zodat je sneller je huis verkocht hebt en kunt gaan wonen in het droomhuis dat je wilt gaan kopen. Zin in wat inspiratie? Lees dan snel verder en ontdek het allemaal in deze blog.

Knap de zaak op 

Wanneer je woning achterstallig onderhoud heeft en hier en daar dus wel een opknapbeurt kan gebruiken: doe het dan, want het is nooit te laat om waarde toe te voegen aan je woning door minpunten aan te pakken. Make-over projecten die de moeite waard zijn, vinden we vaak in de gedaante van: de badkamer, keuken, woonkamer en tuin. Loop er doorheen, kijk met een scherpe blik hoe alles eruitziet en handel wanneer je denkt dat het niet op en top is. Op deze manier zou je potentiële kopers op een kijkdag kunnen verrassen met een sprankelend nieuwe woning. 

Niet te persoonlijke inrichting 

Wanneer de kijkdagen komen en de potentiële kopers gaan kijken of je woning aan hun wensen voldoet, dan is het slim om de inrichting van je woning een beetje te veranderen. Het allerbelangrijkste is dat de koper zichzelf kan zien wonen in het huis. Dan helpt het niet dat er allerlei foto’s van jezelf en familie te zien. Het beste is dus om deze dingen weg te halen om het zo neutraal mogelijk te laten zijn voor de potentiële kopers. Het is dus belangrijk dat de inrichting van je huis niet te persoonlijk is.

Ruim de omgeving rond je woning op

Het kan zijn dat het voor je woning een beetje een rommeltje is, misschien dat het door jezelf komt of door anderen. Wanneer je de mogelijkheid ziet om de zaken op te ruimen en mooier te maken, doe dit dan! Zo zul je zeker de eerste indruk van je huis met sprongen vooruit zien gaan bij de mogelijke kopers. Het zijn maar van die kleine dingen, maar juist de kleine dingen doen het hem in deze situaties. 

Neem een makelaar in de arm 

Als je je woning echt snel wilt verkopen is het slim om een makelaar in de arm te nemen. Deze professional weet precies hoe hij je woning in de markt moet zetten. Een makelaar kent de markt en weet zo ook welke andere woningen te koop zijn. Zo is het mogelijk om een realistische prijs te vragen voor je woning. Een te hoge of te lage prijs moet je niet willen. Bij huis verkopen eindhoven hebben ze de kennis en kunde die jou gaat helpen om je woning sneller te verkopen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij eh-makelaardij.nl nemen we je mee langs tal van interessante zaken omtrent vastgoed.

Contactgegevens

Via info @ eh-makelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden