eh makelaardij

Specialist in isolatie

Geplaatst op

Ben je op zoek naar een bedrijf dat isolatiesystemen en isolatiemateriaal ontwikkelt en levert? Bekijk dan eens wat termokomfort.nl allemaal te bieden heeft. Dit bedrijf is al sinds 1976 een bekende speler in de isolatiesector en is expert op het gebied van isolatiekorrels en isolatieparels. Ook zijn ze een ware kenner als het over duurzaam isoleren gaat. 

 

Voor wie?

 

Als systeemhouder van allerlei isolatiesystemen is termokomfort.nl er voor iedereen. Zo leveren ze isolatiesystemen aan systeemverwerkers. Termokomfort.nl brengt de systemen niet zelf aan, maar werkt hiervoor samen met een aantal gespecialiseerde bedrijven. Daarnaast staan ze ook voor particulieren klaar en maken ze meerdere isolatiematerialen voor diverse soorten isolatie, waaronder spouwmuurisolatie.

 

Voordelen van termokomfort.nl

 

Met een goed geïsoleerd huis bespaar je op je energieverbruik en wordt de temperatuur in huis gelijkmatiger verdeeld. Termokomfort.nl levert isolatie-oplossingen voor zowel bestaande woningen als nieuwbouw. Ook voor de isolatie van bijzondere constructies draaien ze hun hand niet om. De prijzen mag je zeer redelijk noemen. Bovendien hebben ze vele verkooppunten in de hele Benelux. Daarbij stijgt je woning in waarde als deze goed geïsoleerd is en dat is weer mooi meegenomen als je op den duur je huis wilt verkopen.

 

Dakisolatie

 

Wist je dat veel warmte in huis naar buiten glipt via het dak? Termokomfort.nl heeft dan ook al veel daken geïsoleerd om kostbare warmte binnen te houden. De isolatie wordt aangebracht aan de buitenkant van het dak. Waar precies? Tussen de dakpannen en het dakbeschot. Dit gebeurt met een speciaal pistool, waarmee ze de parels met een bindmiddel op de juiste plek inblazen. 

 

Spouwmuurisolatie

 

Niemand wil schimmel en vocht in huis. Ook dag en nacht naar de herrie van je buren luisteren, is geen pretje. Het isoleren van je spouwmuur biedt uitkomst. Dit doet termokomfort.nl met vochtbestendige parels. Door ruimte tussen de aangebrachte parels vrij te houden, neemt het isolatiemateriaal de waterdamp in de woning goed weg. En dankzij de isolatie voelt het behaaglijker aan in huis. 

 

Het isoleren van je kruipruimte

 

Om vochtproblemen te voorkomen, kun je je kruipruimte laten isoleren. Er komt dan minder kou binnen via de vloer. Voor het isoleren van je kruipruimte heeft termokomfort.nl speciale parels. En ben je op zoek naar een intensieve manier om je vloer of kruipruimte te isoleren, dan kun je ook kiezen voor bodemhygrolatie met isolatiematrassen die over uitstekende vochtwerende eigenschappen beschikken.

 

De isolatieparels en isolatiekorrels van termokomfort.nl

 

Termokomfort.nl biedt isolatieparels met de hoogste isolatiewaarde aan. Zo zijn er bijvoorbeeld HR++ – Termoparels die beschikken over brandvertragende eigenschappen. Daarnaast vind je bij termokomfort.nl ook Biofoam Pearls op basis van melkzuur. Deze isolatiekorrels zijn gemaakt van producten die volledig biologisch afbreekbaar zijn. Bovendien zijn de korrels recyclebaar. En wil je een grote ruimte laten isoleren, zoals een parkeergarage, dan is er ThermaCoustic. Dit materiaal heeft sublieme akoestische en thermische kwaliteiten en houdt alle kou en het lawaai tegen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij eh-makelaardij.nl nemen we je mee langs tal van interessante zaken omtrent vastgoed.

Contactgegevens

Via info @ eh-makelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden