eh makelaardij

Uniek design voor in huis

Geplaatst op

Er zijn zoveel stijlen waar je uit kunt kiezen dat het soms best wel lastig kan zijn om een smaakvolle combinatie te maken uit de verschillende elementen die uit de stijlen voortkomen. Veel mensen hebben een hybride stijl die ook wel eclectisch genoemd wordt waarbij verschillende stijlelementen door elkaar heen gebruikt worden. Vaste stijl voor de inrichting van woonkamers is er veel gevallen losgelaten. We nemen graag met je door hoe jij een hybride of eclectische stijl kunt vormgeven.

Scandinavische elementen

Wanneer bij jou in huis verschillende Scandinavische elementen aanwezig zijn, dan wil ik helemaal niet zeggen dat er bijvoorbeeld geen industriële elementen en het woondesign kunnen zetten. Juist deze twee stijlen gaan erg goed samen. 

Een eiken tafelblad ziet er geweldig uit in een Scandinavische interieur, maar past ook bij een inrichting met een meer industrieel karakter. 

Maatwerk

Wanneer je een tafelblad speciaal voor jou laat maken. Dan zul je natuurlijk een uniek meubelstuk hebben voor in je woning. Dit is dan weer erg mooi te combineren met andere meubels, die overigens prima van de Ikea kunnen komen. Als je een combinatie maakt van maatwerkmeubels (uniek design, eye catcher), dan zul je zien dat er al heel snel een prachtig eigen design uit komt rollen. Over het algemeen kost uniek-design wel wat meer, maar dan heb je ook wat. Wanneer jij dus combineert met reguliere meubels van de meubelboulevard, dan kun je de kosten drukken en toch de nodige eyecatchers in je woning zetten. 

Hoe maak ik een eclectische stijl?

Een eclectische woonstijl is een combinatie van verschillende stijlen uit diverse periodes samengebracht om zo tot een aangenaam artistiek of interieur architectonische resultaat te komen. Omdat er verschillende elementen die je in een eclectische stijl onderbrengt nogal kunnen verschillen van elkaar qua stijl, is het wel belangrijk dat ze juist wel weer op elkaar aansluiten als het gaat over textuur kleur en vorm. Op deze manier is het dus belangrijk dat je een bepaalde feel hebt voor het combineren van dergelijke elementen. Wanneer je het lastig vindt kun je natuurlijk ook altijd hulp vragen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij eh-makelaardij.nl nemen we je mee langs tal van interessante zaken omtrent vastgoed.

Contactgegevens

Via info @ eh-makelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden