eh makelaardij

Voordelen van een vrachtwagen huren bij je verhuizing

Geplaatst op

Wanneer je gaat verhuizen met een grote inboedel dan moet je met groot geschut komen om deze veilig te verplaatsen. Wat zijn dan de beste manieren? Je kunt ervoor kiezen om verhuizers in hand te nemen of de hef zelf in handen te houden. In het laatste geval kun je het beste een vrachtwagen huren. We behandelen vandaag de voordelen van een vrachtwagen huren bij Bert Jonk.

De goedkopere optie

Hoeveel reizen gaat het kosten om met je auto van punt A naar B te reizen? Daarnaast zal al het gewicht in de auto ook zorgen voor extra brandstofkosten. Meer tanken kost uiteindelijk meer geld. Het huren van groter geschut zal in dit geval altijd rendabel zijn. Mocht het een grote afstand zijn tussen A en B dan raden we zeker aan om te kijken naar een vrachtwagen. Zo zorg je dat je straks maar 1 keer hoeft te rijden.

Tijdbesparing

Tijd is een van de weinige dingen die we niet kunnen terugkopen. Tijdens een verhuizing kan veel tijd bespaard worden. Zoals eerder genoemd kun je het beste het reizen beperken met groter geschut. Daarnaast wil je geen lange dagen maken. Zorg dus dat je de dag zo efficiënt mogelijk gebruikt. Door de verdeling van verhuistaken zoveel mogelijk te verspreiden over meerdere dagen en niet bij elkaar in te proppen.

Mentale rust

Verhuisstress, wie kent het eigenlijk niet? Mocht je nog nooit zijn verhuisd dan willen we je hier alvast op voorbereiden. Verhuisstress wil je zo veel mogelijk voorkomen. Als je dus mogelijkheden ziet om alles ruim te plannen, maak daar dan gebruik van. Wees niet te zuinig in verhuismaterialen, tijdsplanning en de grote van de verhuiswagen. Niets is erger dan erachter komen dat je verhuisdozen te kort komt of dat je erachter komt dat je toch 2 keer moet rijden. En 1 ding is zeker, je hebt altijd meer ruimte en spullen nodig dan je denkt. Door juist alles ruim te nemen en een vrachtwagen te huren voor je inboedel zorgt de gedachte van extra ruimte voor mentale rust. En dat is het dubbel en dwars waard!

Verhuurbedrijf kiezen

Kies altijd met zorg een verhuurbedrijf uit. Let bijvoorbeeld op of er extra accessoires zoals steekwagens beschikbaar zijn. Het is belangrijk om de huurvoorwaarden goed door te lezen. Een goed verhuisbedrijf communiceert dit duidelijk met je en heeft deze informatie grotendeels al openbaar staan op de website, zoals bij Bert jonk autoverhuur. Wanneer je van tevoren al veel informatie krijgt dan weet je ook gelijk waar je aan toe bent en loop je niet tegen verrassingen aan tijdens of na de huurperiode.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij eh-makelaardij.nl nemen we je mee langs tal van interessante zaken omtrent vastgoed.

Contactgegevens

Via info @ eh-makelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden