eh makelaardij

Waarom het vinden van de juiste makelaar belangrijk is

Geplaatst op

Het vinden van de juiste makelaar is een essentieel onderdeel van het kopen of verkopen van je woning. Een makelaar zorgt namelijk of je uiteindelijk winst maakt of dat het desastreus afloopt met verlies. Omdat deze rol dus heel belangrijk is duiken we hier dieper op in. De beste strategie is om een aantal koopwensen op te stellen en vervolgens te kijken of een makelaar past bij het vinden van jouw type woning.

Praat eerst met een financieel adviseur

Je zult waarschijnlijk al snel naar een makelaar willen toestappen. Voordat je dit doet raden we aan om eerst in gesprek te gaan met een financieel adviseur. Omdat de makelaar uiteindelijk ook een kostenpost is raden we aan om eerst in kaart te brengen wat je financiële mogelijkheden zijn. Zo kun je een budgetplan maken waar je precies je geld aan wilt uitgeven. Denk hierbij ook aan interieuradvies en andere specialisten waar je gebruik van wilt maken.

De juiste makelaar vinden

Het vinden van een goede makelaar is niet moeilijk, het gaat juist om het vinden van de juiste makelaar. Een makelaar kan voor een partij goed zijn, maar voor de andere juist niet voordelig uitpakken. Daarom raden we aan om goed te informeren. De beste reclame is mond tot mondreclame. Wat zijn ervaringen van anderen? Zo kun je voor jezelf in kaart brengen of de makelaar jou wel kan helpen. Wil je wonen in een specifieke wijk? Ga dan op zoek naar een makelaar die hier veel verkoopervaring heeft. Door eerst een eigen prioriteitenlijst te maken van je woonwensen kun je vervolgens kijken wat een makelaar jou hierover kan vertellen. Op deze manier vind je zo de juiste makelaar die past bij jou.

De makelaar van Utrecht

Als voorbeeld schetsen we een situatie waarin je een woning wilt kopen of verkopen in Utrecht. Zo kun je terecht bij de jarenlange ervaren Van Doorn Makelaardij. Ze zijn beschikbaar voor het kopen en verkopen van woningen in Utrecht en daarbuiten. Door de Utrechtse woningmarkt vanbinnen en vanbuiten te kennen kunnen ze hun kennis optimaal inzetten om aan jouw woonwensen te voldoen. Ontdek het voor jezelf en neem snel contact met ze op om te informeren.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij eh-makelaardij.nl nemen we je mee langs tal van interessante zaken omtrent vastgoed.

Contactgegevens

Via info @ eh-makelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden