eh makelaardij

Waarom moet ik kiezen voor een gietvloer?

Geplaatst op

Tijd besparen en je huis netjes houden, dit zijn twee dingen die starters en jonge ouders als muziek in de oren klinkt. We nemen in deze blog een aantal tips met je door waarmee jij je huis netjes kunt houden, meer concreet zullen we het hebben over de voordelen van gietvloeren en waarom deze zo belangrijk zijn in een modern huishouden. Ontdek alle voordelen en laat je inspireren. 

Het voordeel van kunststof

Kunststof zit overal in tegenwoordig. Veel objecten in onze wereld zijn van dit materiaal gemaakt. Dit is niet voor niets, want het is duurzaam en makkelijk fris te houden. Zeker als je jonge kinderen hebt is het heel belangrijk om het huis vaak schoon te maken. Met kunststof wordt het een fluitje van een cent. De basis van een modern interieur is een vele gevallen de gietvloer. Dit type vloer is gemaakt van kunststof en wordt gegoten. Daar dankt hij ook zijn naam aan. Het mooie hiervan is dat je ontzettend snel je woning netjes en hygiënisch kunt maken. Even met een dweil eroverheen en de gietvloer is al weer helemaal netjes en schoon. Met kleine kinderen in de buurt, bijvoorbeeld in de eetkamer, is het niet heel gek dat er eens wat op de grond valt. Dit kun je makkelijk weer schoonmaken op een gietvloer. 

Duurzaam

Als je op zoek ben naar een vloer die langer meegaat en dus niet snel slijt, dan moet je echt kiezen voor de gietvloer. De kunststof is zo duurzaam en slijtvast dat je er echt wel heel erg je best voor moet doen om hem versleten te krijgen. Het fijne is dat deze vloer niet zo hard aanvoelt, zoals de betonvloer. Daarnaast is er nog een bijzonder voordeel verbonden met deze vloer, namelijk dat hij zeer flexibel is en meebeweegt met de warmtewerking die komt kijken bij een vloerverwarming. In vergelijking tot een betonvloer, die snel scheurt en zeer stoffig is, is een gietvloer een zegen, want deze is dus wel flexibel en niet zo stoffig. Deze kun je ook veel gemakkelijker schoonmaken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij eh-makelaardij.nl nemen we je mee langs tal van interessante zaken omtrent vastgoed.

Contactgegevens

Via info @ eh-makelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden