eh makelaardij

Wat zijn de mooiste plekken in Nederland om te wonen?

Geplaatst op

De huizenmarkt staat op scherp. Het is niet altijd makkelijk om aanbod te vinden wat past bij je wensen en behoeften en, belangrijker nog, dat het binnen je budget past! Er zijn ook mensen voor wie het budget nauwelijks een rol speelt. Voor deze mensen is deze blog bedoelt. Als je namelijk graag wat extra wil uitgeven om ervoor te zorgen dat je kunt genieten van de mooiste woning op de meest perfecte locatie, dan raden we je aan om snel verder te lezen. In deze blog lees je namelijk over de mooiste plekken in Nederland om te wonen.

Het Gooi, Noord-Holland

In de provincie noord-holland ligt het Gooi. Deze regio kenmerkt zich door een heuvelachtige omgeving met boordevol natuur. Er zijn verschillende kleine dorpen zoals Laren en Blaricum waar men nog een authentieke dorpskern kan vinden. Als je meer houdt van natuur, dan vind je tussen Laren en Bussum de typische Gooise heide. Tenslotte vind je in het Gooi ook de gemeente Hilversum. Deze gemeente staat bekend als de mediastad en er is hier dan ook veel ruimte voor recreatie zoals bioscopen en winkelcentra. Overweeg je om te verhuizen naar Hilversum? Kijk dan op de website van deze makelaar in Hilversum.

Almere Duin, Flevoland

Almere is de jongste stad van Nederland. Dit is vaak ook te zien aan de architectuur en de indeling van de stad. Het moderne stadscentrum is ingericht als een oud Romeins forum maar met moderne materialen. Er zijn ook bepaalde delen van de stad die meer gericht zijn op het kunnen genieten van een unieke en natuurrijke omgeving. Wat hierbij het meeste in het oog springt is de nieuwe stadswijk Almere Duin. Dit stadsdeel ligt in het absolute zuidwesten van de stad en grenst aan het Markermeer. Daarnaast is de gehele wijk opgezet, zoals de naam al enigszins doet vermoeden, als een gebied wat doet denken aan de duinen van de Zeeuwse kust of de Waddeneilanden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij eh-makelaardij.nl nemen we je mee langs tal van interessante zaken omtrent vastgoed.

Contactgegevens

Via info @ eh-makelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden